Nu har jag sålt detta fantastiska foder i 12 år !!!
 

Har alltid ett stort urval på lager som finns att hämta 7 dagar i veckan efter överenskommelse, hör gärna av er till mig Maria på tel. 0708 451889 eller mejla till hastmaster@tele2.se. På Stockholm International horse show 30 nov - 3 dec kan ni passa på att fråga våra foderkonsulenter i Hippolyts monter på mässan om råd.
St. Hippolyt har gjort det till sin uppgift att „fodra som naturen själv“. Det vill säga att utveckla, utforska och hela tiden anpassa fodringskonceptet till hästens olika livssituationer, tillsammans med de senaste vetenskapliga rönen. Därför har det breda sammansatta St. Hippolyt-teamet bestående av
veterinärer, agronomer, biologer, nutrionister samt tränare dagligen en dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, kuskar, veterinärer, forskare och andra experter från ridsporten för att vår partner, hästen, ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.