Luzernmix och Glyx Weise höcobs. Har dessa två på lager. Bra att komplettera med om man har brist på hö. 

Luzerne Mix är ett hygieniskt förarbetat grovfoder med lucern och grönhavre. Den mycket stabila kvaliteten gör den ytterst användbar och praktisk att hantera. Genom att blanda den snittade lucernen i kompletteringsfodret ökas volymen, tuggtiden förlängs och matsmältningen förbättras. SAMMANSÄTTNING
50 % lucern (tidigt skördad, färskt snittad), 30 % grönhavre, 10 % klöver, 5 % melass, 5 % vegetabilisk olja.

Palatin Höcobs är en helt naturlig produkt från Bodensjöområdet i Tyskland, där diversiteten av örter och grässorter är mycket hög. De unikt skonsamma skördemetoderna bidrar till att bevara både näringsämnen, fiberstruktur, bladdelar och gräsets frön. SAMMANSÄTTNING
Mycket varierad blandning av grässorter och örter från området omkring Bodensjön. Som uppgradering av grovfodret
Mängden anpassas efter det nuvarande grovfodret 1 kg höcobs ersätter 1 kg hö. Vänj hästen successivt. Ges uppblött (1 kg höcobs till 1,5-3 liter vatten).

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter