ProEquo är ett kompletteringsfoder FÖR ALLA HÄSTAR som ska
prestera extra eller som helt enkelt bara vill må bra!
 

Frisk och stark
En balanserad tarmflora ger ett ökat välbefinnande. En daglig dos ProEquo rekommenderas oavsett om din häst ska prestera extra eller bara må bra i vardagen.

Diarré, eksem, fång och andra mag- och tarmrelaterade problem är bara ett fåtal exempel som både kan förebyggas och lindras med hjälp av vårt fodertillskott.

Unik bakteriekultur
ProEquo innehåller den patenterade bakteriekulturen Lactobacillus plantarum JI:1 (DSM 11520) som ursprungligen kommer från en frisk hästtarm och finns naturligt i denna miljö. Att den just kommer från häst gör den unik bland denna typ av produkter. 
Svensk forskning
Företaget ProEquo AB är beläget på Forskningsbyn Ideon i Lund. ProEquo är utvecklad av samma forskare som ligger bakom hälsodrycken ProViva. Produkten är kliniskt testad i samarbete med bl.a. Evidensia Djursjukhuset i Helsingborg.
För alla hästar
ProEquo passar såväl stora fullvuxna hästar som små ponnyer och föl. En ökad dos rekommenderas vid situationer då risken för mag- och tarmrelaterade problem är större. T.ex. vid foder- och miljöbyte, hård träning och flitigt tävlande.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OnlyGoodHorse kan du köpa i förpackning på 15 sticks , finns även i större förpackning som tas hem på beställning.  Du kan beställa här på hemsidan och hämta på Rydboholms gård alla dagar i veckan mellan kl. 7-19 efter överenskommelse

  • Pris : 365   kr 
    • Köp