Hästjobb

En av mina fantastiska medarbetare ska sluta efter 8 år i stallet så nu behöver jag en ny person till teamet. Stallet är ett inackorderingstall med 26 hästar som ligger på Rydboholms gård i en härlig vacker miljö 2 mil norr om Stockholm nära Arninge centrum i Täby. Vi har en härlig stämning i stallet med trevliga hjälpsamma människor och ett väl inarbetat system då jag drivit stallet i över 25 år. I arbetet ingår att fodra, ta ut och in hästar till hagarna, harva ridhus och ridbana, hålla snyggt och ordning i stallet och annat pyssel beroende på årstid. Du behöver tycka om att arbeta självständigt, vara ansvarsfull, lite problemlösare och ha god erfarenhet att hantera olika typer av hästar. Behöver någon som kan jobba ca 15-25 timmar i veckan, morgontimmar eller eftermiddagar vardagar men går att anpassa efter önskemål. Kan passa dig som studerar och vill jobba lite extra eller dig som gillar att jobba i en miljö med hästar och vacker miljö.  verksamheten. Låter detta intressant så skicka ett mejl till mariariesel@outlook.com eller slå en signal.
Hälsningar
Maria Riesel tel. 0708451889
Hästmäster

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter